Καιτη Φινου Κοκκινο Δωματιο - Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi - Η 61χρονη κάθλιν τέρνερ τη δεκαετία του '80 ήταν περιζήτητη στο χόλιγουντ, και μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής.

Καιτη Φινου Κοκκινο Δωματιο - Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi - Η 61χρονη κάθλιν τέρνερ τη δεκαετία του '80 ήταν περιζήτητη στο χόλιγουντ, και μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής.. Πανταζή, μαρία βασιλάτου, μάρα μπαρόλα, μάνος ψιστάκης, θεοδόσης κώτσης (τάκης), αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου (καίτη). Τη δική της απάντηση έδωσε η καίτη φίνου στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό απωθημένο. «όταν γυρίζαμε το κόκκινο δωμάτιο, μου είχε πει…» η καίτη φίνου απαντά στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε; Η πολιορκία της μαρίνας συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο. «δόξα τω θεώ έχω μάθει στην φτώχεια γι΄αυτό ίσως δεν με έχει αγγίξει.

Με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της στο instagram η καίτη φίνου περιέγραψε με λεπτομέρειες την επί μήνες ερωτική διεκδίκησή της, πριν από 30 χρόνια, από άρχισα ν'αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του. Η καίτη φίνου (έδεσσα 30 δεκεμβρίου 1958) είναι ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μεγάλη απώλεια για το θέατρο. Μου είχε πει 10 κιλά να χάσεις και θα είσαι το ίδιο μ… όπως ήσουν τότε. Η πάντα γοητευτική καίτη φίνου, που συμμετέχει στο «κόκκινο δωμάτιο», σε έναν περίπου μήνα θα εμφανιστεί ως guest star με σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής στο «γκανιάν» του μega.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ...
ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ... from 2.bp.blogspot.com
Κι είναι αλήθεια ότι πολλοί το χάρηκαν όταν επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με το ρόλο της στη σειρά «κόκκινο δωμάτιο». Μόνο στο «κόκκινο δωμάτιο» έπαιξε για τρεις σεζόν και μετά δεν υπήρξε κάτι άλλο. Τη δική της απάντηση έδωσε η καίτη φίνου στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό απωθημένο. Τα επόμενα χρόνια απουσίασε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και όπως η τηλεοπτικά επέστρεψε μέσα από το «κόκκινο δωμάτιο», ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο. Στο «κόκκινο δωμάτιο» του mega είδαμε τελευταία φορά την καίτη φίνου, η οποία δεν έκρυψε τις δυσκολίες που πέρασε και πλέον ζει στο σπίτι του ηθοποιού. Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα. Καίτη φίνου, καιτη φινου, ketty finou. Η καίτη φίνου δεν κρύβει τη συγκίνησή της για το φευγιό του κώστα βουτσά.

«όταν γυρίζαμε το κόκκινο δωμάτιο, μου είχε πει…» η καίτη φίνου απαντά στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε;

Η μάρω πείσμωσε και τώρα δεν θέλει, λέει, να πάρει διαζύγιο από τον παστούν. Μεγάλη απώλεια για το θέατρο. Η καίτη φίνου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του απόστολου γκλέτσου ότι αποτελεί το μοναδικό ερωτικό του απωθημένο. Ενας άνθρωπος ακομπλεξάριστος, που αγαπούσε όλους τους ηθοποιούς. Η καίτη φίνου δέχτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας και απάντησε θετικά. Η 61χρονη κάθλιν τέρνερ τη δεκαετία του '80 ήταν περιζήτητη στο χόλιγουντ, και μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής. Στο «κόκκινο δωμάτιο» του mega είδαμε τελευταία φορά την καίτη φίνου, η οποία δεν έκρυψε τις δυσκολίες που πέρασε και πλέον ζει στο σπίτι του ηθοποιού. Τελικά, αποδεικνύεται ότι ήταν ρεπόρτερ undercover για την εκπομπή ενδείξεις του χάρη νικολαΐδη, μαχητή υπέρ των απανταχού αποκαλύψεων και πρώην φιλοξενούμενου στο κόκκινο δωμάτιο. Και τι έγινε που ο λασκαριδης είπε ότι έχει χεσμένους τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του Σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην αθήνα.το 1982 αποφοίτησε από την δραματική σχολή του γιώργου θεοδοσιάδη και το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το. Καίτη φίνου, καιτη φινου, ketty finou. Τη δική της απάντηση έδωσε η καίτη φίνου στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό απωθημένο. Αλέξανδρος ρήγας (μίλτος, ρεσεψιονίστ) , βασιλική ανδρίτσου (μάρω) , χρήστος τριπόδης (αντώνης, μπάρμαν) , σοφία παυλίδου (σοφία ταξιτζού/γυναίκα του μίλτου) , καίτη φίνου (καίτη καμαριέρα).

Παίζαμε στο κόκκινο δωμάτιο και με πρόσεχε υπερβολικά. Πανταζή, μαρία βασιλάτου, μάρα μπαρόλα, μάνος ψιστάκης, θεοδόσης κώτσης (τάκης), αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου (καίτη). Η καίτη φίνου δεν κρύβει τη συγκίνησή της για το φευγιό του κώστα βουτσά. Μου είχε πει 10 κιλά να χάσεις και θα είσαι το ίδιο … όπως ήσουν τότε. Τη δική της απάντηση έδωσε η καίτη φίνου στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό απωθημένο.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ...
ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΝΤΕΟΚΑΣΕΤΑΣ ... from 2.bp.blogspot.com
Ο αλέξανδρος είχε την ευφάνταστη ιδέα να μπω στο κομμωτήριο της καίτης ως καμαριέρα από το κόκκινο δωμάτιο, δηλαδή με τον ρόλο που κρατούσα στην προηγούμενη δουλειά του. Η καίτη φίνου αποκαθιστά την αλήθεια γύρω από δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια αλλά και πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος. Σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην αθήνα.το 1982 αποφοίτησε από την δραματική σχολή του γιώργου θεοδοσιάδη και το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το. Καίτη φίνου, καιτη φινου, ketty finou. «όταν γυρίζαμε το κόκκινο δωμάτιο, μου είχε πει.» Η καίτη φίνου έπαιξε σε κάποιες βιντεοταινίες, ενώ την εποχή εκείνη έκανε και πολλές θεατρικές παραστάσεις. Από βαθυ κοκκινο , τετάρτη, 26 μαΐου 2021 | 1:00 π.μ. Τελικά, αποδεικνύεται ότι ήταν ρεπόρτερ undercover για την εκπομπή ενδείξεις του χάρη νικολαΐδη, μαχητή υπέρ των απανταχού αποκαλύψεων και πρώην φιλοξενούμενου στο κόκκινο δωμάτιο.

Ο αλέξανδρος είχε την ευφάνταστη ιδέα να μπω στο κομμωτήριο της καίτης ως καμαριέρα από το κόκκινο δωμάτιο, δηλαδή με τον ρόλο που κρατούσα στην προηγούμενη δουλειά του.

«κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε Ο αλέξανδρος είχε την ευφάνταστη ιδέα να μπω στο κομμωτήριο της καίτης ως καμαριέρα από το κόκκινο δωμάτιο, δηλαδή με τον ρόλο που κρατούσα στην προηγούμενη δουλειά του. Κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε Τζέση παπουτσή, κώστας σπυρόπουλος, κώστας ευριπιώτης, μάνος ψηστάκης, ηλίας αλεξάνδρου, αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου, αθηνά. «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε; «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε Από την φίλη, αναγνώστρια μας, marka1, λάβαμε και παραθέτουμε: Τα επόμενα χρόνια απουσίασε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και όπως η τηλεοπτικά επέστρεψε μέσα από το «κόκκινο δωμάτιο», ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο. Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι η αρχικαμαριέρα μάρω (βασιλική ανδρίτσου), ο ρεσεψιονίστ μίλτος (αλέξανδρος ρήγας), ο μπάρμαν αντώνης. Μόνο στο «κόκκινο δωμάτιο» έπαιξε για τρεις σεζόν και μετά δεν υπήρξε κάτι άλλο. Άλλωστε όσοι την γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που έχει. «όταν γυρίζαμε το κόκκινο δωμάτιο, μου είχε πει…» η καίτη φίνου απαντά στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου πως αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό «κι όταν με συνάντησε στο κόκκινο δωμάτιο γιατί δεν μου το είπε; Με δύο μακροσκελείς αναρτήσεις της στο instagram η καίτη φίνου περιέγραψε με λεπτομέρειες την επί μήνες ερωτική διεκδίκησή της, πριν από 30 χρόνια, από άρχισα ν'αγωνιώ γιατί μόνη σε δωμάτιο πρώτη φορά θα βρισκόμουν μαζί του.

Η καίτη φίνου δέχτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας και απάντησε θετικά. Και τι έγινε που ο λασκαριδης είπε ότι έχει χεσμένους τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του Μου είχε πει 10 κιλά να χάσεις και θα είσαι το ίδιο … όπως ήσουν τότε. Στο «κόκκινο δωμάτιο» του mega είδαμε τελευταία φορά την καίτη φίνου, η οποία δεν έκρυψε τις δυσκολίες που πέρασε και πλέον ζει στο σπίτι του ηθοποιού. Η καίτη φίνου αποκαθιστά την αλήθεια γύρω από δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια αλλά και πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος.

Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi
Χριστίνα Θεοδωροπούλου | Doovi from i.ytimg.com
Αλέξανδρος ρήγας (μίλτος, ρεσεψιονίστ) , βασιλική ανδρίτσου (μάρω) , χρήστος τριπόδης (αντώνης, μπάρμαν) , σοφία παυλίδου (σοφία ταξιτζού/γυναίκα του μίλτου) , καίτη φίνου (καίτη καμαριέρα). Στις δηλώσεις του απόστολου γκλέτσου απάντησε η καίτη φίνου, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ αλλά και ερωτισμό το γεγονός ότι η ηθοποιός αποτελεί το μοναδικό του ερωτικό απωθημένο. Τελικά, αποδεικνύεται ότι ήταν ρεπόρτερ undercover για την εκπομπή ενδείξεις του χάρη νικολαΐδη, μαχητή υπέρ των απανταχού αποκαλύψεων και πρώην φιλοξενούμενου στο κόκκινο δωμάτιο. Παίζαμε στο κόκκινο δωμάτιο και με πρόσεχε υπερβολικά. Στο «κόκκινο δωμάτιο» του mega είδαμε τελευταία φορά την καίτη φίνου, η οποία δεν έκρυψε τις δυσκολίες που πέρασε και πλέον ζει στο σπίτι του ηθοποιού. Η 61χρονη κάθλιν τέρνερ τη δεκαετία του '80 ήταν περιζήτητη στο χόλιγουντ, και μία από τις καυτές γυναίκες της εποχής. Μόνο στο «κόκκινο δωμάτιο» έπαιξε για τρεις σεζόν και μετά δεν υπήρξε κάτι άλλο. Πανταζή, μαρία βασιλάτου, μάρα μπαρόλα, μάνος ψιστάκης, θεοδόσης κώτσης (τάκης), αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου (καίτη).

Η πάντα γοητευτική καίτη φίνου, που συμμετέχει στο «κόκκινο δωμάτιο» άλλος για τη «μαρία την άσχημη»;

Πανταζή, μαρία βασιλάτου, μάρα μπαρόλα, μάνος ψιστάκης, θεοδόσης κώτσης (τάκης), αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου (καίτη). Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου καλούνται να απολογηθούν σε ειδική ζωντανή εκπομπή, όπου. Μπήκα σπίτι του με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ στάθηκα. Οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι η αρχικαμαριέρα μάρω (βασιλική ανδρίτσου), ο ρεσεψιονίστ μίλτος (αλέξανδρος ρήγας), ο μπάρμαν αντώνης. Последние твиты от καίτη φίνου (@kfinoy). Η θρυλική καίτη φίνου μίλησε για την διαβίωσή της στο σπίτι του ηθοποιού και τα πικρόχολα σχόλια που ακούει. Τζέση παπουτσή, κώστας σπυρόπουλος, κώστας ευριπιώτης, μάνος ψηστάκης, ηλίας αλεξάνδρου, αλέξης σαριπανίδης, καίτη φίνου, αθηνά. Η σήμανση τοποθετήθηκε στις 27/07/2013. Η καίτη φίνου δεν κρύβει τη συγκίνησή της για το φευγιό του κώστα βουτσά. Σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην αθήνα.το 1982 αποφοίτησε από την δραματική σχολή του γιώργου θεοδοσιάδη και το ντεμπούτο της στο κινηματογράφο το. Η καίτη φίνου δέχτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας και απάντησε θετικά. Κι είναι αλήθεια ότι πολλοί το χάρηκαν όταν επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με το ρόλο της στη σειρά «κόκκινο δωμάτιο». Άλλωστε όσοι την γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που έχει.

Είπε η μάρω να κάνει ένα λευκό γάμο και αντί ξινός τής βγαίνει κανονικός! καιτη φινου. Και τι έγινε που ο λασκαριδης είπε ότι έχει χεσμένους τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση του

Posting Komentar

0 Komentar